menu
Deutsch | English | русский | нохчийн мотт | Shqip | Türkçe | BKS (bosanski, hrvatski, srpski) | العربية | دری | پښتو
Azilkërkues
Tek ofertat për njerëzit që ndodhen në proceduren e azilit
keyboard_arrow_right
Marrja e të drejtës së azilit
Tek ofertat për njerëzit që kanë marrë vendimin pozitiv të Azilit ose të drejtën për të qëndruar për arsye shëndetësore ose nga vendi që vijnë jeta e tyre është në rrezik
keyboard_arrow_right
Migrantat
Tek ofertat për njerëzit me eksperincë migracioni
keyboard_arrow_right
Informacione të mëtejshme
 
keyboard_arrow_right
Një projekt nga AMS i Austrisë së Epërme dhe Landit të Austrisë së Epërm, zyra Anschober